KONTAKTY

Arcsans s.r.o.
Bratislavská 199/12
Brno 60200
tel: +420 603189556
info@macbookarna.cz

» Recenze

Přidáno: 03.05.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod určitě nedoporučuji. Nabízí služby, které nemůže zajistit, resp. nazajistí. Na příslib komunikace dále nekomunikuje. Na provedenou objednávku prakticky nereagoval, zboží nedodal.

Pro:

Tváří se seriózně, nabízí záruku.

Proti:

Nabídka není věrohodná, dodání objednaného zboží neproběhlo, řešení případné reklamace bude pravděpodobně problém.

Vyjádření našeho obchodu

Tohle je obrovská hromada hloupostí. Každý náš klient ví že s reklamací u nás není sebemenší problém. Nevěrohodná nabídka? To není dobré ani jako špatný vtip. Je škoda, že jste se pod Vaši recenzi nepodpsal ale asi si za ní moc pevně nestojíte.
 

Přidáno: 28.04.2016

Zuzana Pěkná

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Super

Pro:

Skvělý servis. Poradili po telefonu po koupi počítače i to, co vůbec nemuseli. Dali mi hned vědět kdy bude nové zboží a prostě výborná spolupráce.

Proti:

nevím

 

Přidáno: 27.04.2016

Jakub

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Výborná komunikace
Výborná cenová dostupnost
Osobní přístup

 

Přidáno: 24.04.2016

Tomáš

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Sice jsem byl zpočátku nejistý kvůli kvalitě eshopu, nakonec jsem se však rozhodl pro nákup díky kladným recenzím. A stálo to za to do poslední koruny! Jednání se zákazníkem je opravdu špičkové a rychlé, odpovědi na emaily dorazily vždy do jedné hodiny; podobný individuální přístup k zákazníkovi nenabízí snad žádný jiný český eshop.
MacBook dorazil dva dny po nákupu, zcela v pořádku.
Je celkem škoda, že webové stránky obchodu jsou tak nepřehledné a kazí první dojem. Každopádně MacBookárnu všem vřele doporučuji, nákupu rozhodně nebudete litovat :-)

Pro:

vynikající komunikace se zákazníkem
široký výběr a super ceny
doprava zdarma

Proti:

nepřehlednost webových stránek

 

Přidáno: 21.04.2016

Denny

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Mohu jen doporucit :)

Pro:

osobni pristup

 

Přidáno: 17.04.2016

iTOOM

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Druhý nákup apple produktu a vše odpovídalo popisu a domluvě zboží ! MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST !

Pro:

osobní přístup k zakázce, profesionální jednání, při jednání byl nabídnut servis na dříve zakoupený produkt ZDARMA !

Proti:

-

 

Přidáno: 16.04.2016

alois

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

MacBooky bych levněji se zárukou nesehnal V tomhle MacBookarna vážně exceluje. Proto jsou i jemné mouchy na webu mávnutím ruky odpuštěny... :)

Pro:

Individuální přístup
Skvělé ceny
Deklarovaný dobrý servis

Proti:

Web není příliš precizní
U produktů bych si představoval trošku detailnější info

 

Přidáno: 16.04.2016

David R.

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Perfekntí komunikace, nabízena záruka.

Proti:

Nejsem si vědom.

 

Přidáno: 15.04.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Macbookarna.cz je super projekt. Nabizi kvalitni produkty a skvely servis.

Pro:

Obchod nabizi kvalitni produkty Apple za atraktivni ceny.
Ocenuji velmi kvalitni komunikaci.

Proti:

Eshop. To je velka slabina. Neni moc prehledny.

 

Přidáno: 11.04.2016

GaGabriella

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

jednoznačně roční záruka na již použité zboží
osobní komunikace
velice nápomocný perosnál

 

 

MjE0Y