ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 14 999 Kč (556 EUR)
skladem
naše cena 18 999 Kč (704 EUR)
Není skladem
naše cena 69 999 Kč (2 593 EUR)
skladem

KONTAKTY

Arcsans s.r.o.
Lidická 8
Brno 60200
tel: +420 603189556
info(a)macbookarna.cz

» Recenze

Přidáno: 07.06.2016

Tomáš Zvěřina

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Pokud chcete macbook s opravdu dobrou konfigurací a nemáte na nový, je macbookarna asi ta nejlepší volba. Macbook stále testuji, ale zatím jsem na žádný zádrhel nenarazil. Je vidět, že se o to co prodávají opravdu zajímají a vy se nemusíte bát, že někomu nalítnete. Prostě supr.

Pro:

komunikace na úrovni
vysoký proklientský servis
kvalitní testované macbooky

Proti:

zatím jsem žádné nenašel

 

Přidáno: 01.06.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji.

Pro:

Rychlá a vstřícná komunikace. Možnost nakupovat na splátky. Velké množství výběru dopravy. Možnost prohlédnout si zboží osobně. Možnost osobního předvedení produktu. Roční záruka na zakoupené zboží.

 

Přidáno: 16.05.2016

Lavrenčík

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

vysoký standard služeb, doufám, že jim vydrží

Pro:

rychlost
reputace
záruky

Proti:

neznám

 

Přidáno: 12.05.2016

Kristián Janičko

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Odporučil by som ho každímu kto hľadá používaný MacBook. Ak si budem kupovař ďaľší bude to z tejto stránky. Som maximálne spokojný.

Pro:

Rýchlosť, Poradenstvo.

 

Přidáno: 10.05.2016

Daniel Gamrot

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Doručení téměř až domů osobně majiteli. Ceny a velké množství zboží.

 

Přidáno: 07.05.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost, komunikace, zboží skladem

 

Přidáno: 03.05.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod určitě nedoporučuji. Nabízí služby, které nemůže zajistit, resp. nazajistí. Na příslib komunikace dále nekomunikuje. Na provedenou objednávku prakticky nereagoval, zboží nedodal.

Pro:

Tváří se seriózně, nabízí záruku.

Proti:

Nabídka není věrohodná, dodání objednaného zboží neproběhlo, řešení případné reklamace bude pravděpodobně problém.

Vyjádření našeho obchodu

Tohle je obrovská hromada hloupostí. Každý náš klient ví že s reklamací u nás není sebemenší problém. Nevěrohodná nabídka? To není dobré ani jako špatný vtip. Je škoda, že jste se pod Vaši recenzi nepodpsal ale asi si za ní moc pevně nestojíte.
 

Přidáno: 28.04.2016

Zuzana Pěkná

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Super

Pro:

Skvělý servis. Poradili po telefonu po koupi počítače i to, co vůbec nemuseli. Dali mi hned vědět kdy bude nové zboží a prostě výborná spolupráce.

Proti:

nevím

 

Přidáno: 27.04.2016

Jakub

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Výborná komunikace
Výborná cenová dostupnost
Osobní přístup

 

Přidáno: 24.04.2016

Tomáš

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Sice jsem byl zpočátku nejistý kvůli kvalitě eshopu, nakonec jsem se však rozhodl pro nákup díky kladným recenzím. A stálo to za to do poslední koruny! Jednání se zákazníkem je opravdu špičkové a rychlé, odpovědi na emaily dorazily vždy do jedné hodiny; podobný individuální přístup k zákazníkovi nenabízí snad žádný jiný český eshop.
MacBook dorazil dva dny po nákupu, zcela v pořádku.
Je celkem škoda, že webové stránky obchodu jsou tak nepřehledné a kazí první dojem. Každopádně MacBookárnu všem vřele doporučuji, nákupu rozhodně nebudete litovat :-)

Pro:

vynikající komunikace se zákazníkem
široký výběr a super ceny
doprava zdarma

Proti:

nepřehlednost webových stránek