Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
iOS 14 odhalil vzhled iPhonu 12 Pro. Podívejte se jak bude vypadat!
07.04.2020 Novinky
iOS 14 odhalil vzhled iPhonu 12 Pro. Podívejte se jak bude vypadat!
Zajímáte se o uniklé informace týkající se očekávaných modelů iPhone 12 a 12 Pro? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Na internetu se totiž objevil zajím... číst celé
5 skrytých funkcí ve vašem iPhonu. Znáte je všechny?
31.03.2020 Návody
5 skrytých funkcí ve vašem iPhonu. Znáte je všechny?
V případě, že vám při práci na iPhonu chybí nějaká funkce, pak je velmi pravděpodobné, že je již implementována v systému, ale třeba o ní nevíte. Může... číst celé
5 nejlepších triků, které jste nevěděli, že váš Mac dokáže
24.03.2020 Návody
5 nejlepších triků, které jste nevěděli, že váš Mac dokáže
Ať už jste ve světě Mac nováčkem nebo jste mnoholetým vášnivým uživatelem, existuje spousta malých triků a zkratek, o kterých mnozí lidé nevědí, což m... číst celé
Zobrazit všechny články
AKCE


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

iOS 14 odhalil vzhled iPhonu 12 Pro. Podívejte se jak bude vypadat!
07.04.2020 Novinky
iOS 14 odhalil vzhled iPhonu 12 Pro. Podívejte se jak bude vypadat!
Zajímáte se o uniklé informace týkající se očekávaných modelů iPhone 12 a 12 Pro? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Na internetu se totiž objevil zajím... číst celé
5 skrytých funkcí ve vašem iPhonu. Znáte je všechny?
31.03.2020 Návody
5 skrytých funkcí ve vašem iPhonu. Znáte je všechny?
V případě, že vám při práci na iPhonu chybí nějaká funkce, pak je velmi pravděpodobné, že je již implementována v systému, ale třeba o ní nevíte. Může... číst celé
5 nejlepších triků, které jste nevěděli, že váš Mac dokáže
24.03.2020 Návody
5 nejlepších triků, které jste nevěděli, že váš Mac dokáže
Ať už jste ve světě Mac nováčkem nebo jste mnoholetým vášnivým uživatelem, existuje spousta malých triků a zkratek, o kterých mnozí lidé nevědí, což m... číst celé
Apple chystá iPhone 9 Plus. Prozradil to Kód v iOS 14.
19.03.2020 Novinky
Apple chystá iPhone 9 Plus. Prozradil to Kód v iOS 14.
Přestože stále visí otazníky nad tím, zda se společnost Apple rozhodne v přesném termínu uskutečnit vývojářskou konferenci WWDC 2020, na které pravide... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.