Apple bazarová Jednička! Hledáš MacBook Pro či Air?
Slavíme 10 let! Všem vám chceme moc poděkovat, bez vás by to nešlo :) Oslavte to s námi Super slevou.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
Jak vyhledat ukradený či ztracený iPhone, iPad nebo MacBook?
23.05.2022 Návody
Jak vyhledat ukradený či ztracený iPhone, iPad nebo MacBook?
Nepříjemné situace se v životě stávají. Obzvlášť nešťastné jsou chvilky, kdy se vám podaří nešťastnou náhodou ztratit Apple produkt, případně jej vám ... číst celé
Jak maximálně zabezpečit Váš iPhone, iPad či MacBook?
20.05.2022
Jak maximálně zabezpečit Váš iPhone, iPad či MacBook?
iPhone, iPad a Mac činí naše životy pohodlnějšími než kdykoli dříve. Ať už z hlediska pracovního či osobního života, každý den s nimi pracujeme, bavím... číst celé
Důležité informace jak správně pečovat o Apple MacBook
11.05.2022 Návody
Důležité informace jak správně pečovat o Apple MacBook
Řadíte se mezi spokojené uživatele MacBooku? Ať už jste si pořídili starší, nebo novější modelovou řadu přenosného počítače od Apple, během používání ... číst celé
Zobrazit všechny články

Apple akce

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

Jak vyhledat ukradený či ztracený iPhone, iPad nebo MacBook?
23.05.2022 Návody
Jak vyhledat ukradený či ztracený iPhone, iPad nebo MacBook?
Nepříjemné situace se v životě stávají. Obzvlášť nešťastné jsou chvilky, kdy se vám podaří nešťastnou náhodou ztratit Apple produkt, případně jej vám ... číst celé
Jak maximálně zabezpečit Váš iPhone, iPad či MacBook?
20.05.2022
Jak maximálně zabezpečit Váš iPhone, iPad či MacBook?
iPhone, iPad a Mac činí naše životy pohodlnějšími než kdykoli dříve. Ať už z hlediska pracovního či osobního života, každý den s nimi pracujeme, bavím... číst celé
Důležité informace jak správně pečovat o Apple MacBook
11.05.2022 Návody
Důležité informace jak správně pečovat o Apple MacBook
Řadíte se mezi spokojené uživatele MacBooku? Ať už jste si pořídili starší, nebo novější modelovou řadu přenosného počítače od Apple, během používání ... číst celé
Jak starý Apple MacBook lze v roce 2022 používat?
03.05.2022 Návody
Jak starý Apple MacBook lze v roce 2022 používat?
Spotřební elektronika se díky modernějším technologiím neustále zlepšuje a výrobci nabízí výkonnější, úspornější a efektivnější řešení. V pravidelných... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena