Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
League of Legends na iOS už v roce 2020
16.10.2019 Novinky
League of Legends na iOS už v roce 2020
Skvělá zpráva pro všechny příznivce MOBA žánru - League of Legends: Wild Rift míří na iOS a android. První dohady o tomto kroku se objevili sice již v... číst celé
Apple bojuje s Facebookem o 68 700 m² kanceláří na Manhattanu
16.10.2019 Novinky
Apple bojuje s Facebookem o 68 700 m² kanceláří na Manhattanu
Podle New York post si na plochu téměř 740 000 čtverečních stop luxusních prostor pro kanceláře, kterou si vyhlídl Apple začal brousit zuby i konkuren... číst celé
MacBook PRO 16" ještě tento rok s 96W nabíječkou
15.10.2019 Novinky
MacBook PRO 16" ještě tento rok s 96W nabíječkou
Je to už delší dobu, co jsme slyšeli nějaké úniky o připravovaném MacBooku PRO 16“.  První vlaštovky, napovídající jeho příchod se objevily kolem leto... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

League of Legends na iOS už v roce 2020
16.10.2019 Novinky
League of Legends na iOS už v roce 2020
Skvělá zpráva pro všechny příznivce MOBA žánru - League of Legends: Wild Rift míří na iOS a android. První dohady o tomto kroku se objevili sice již v... číst celé
Apple bojuje s Facebookem o 68 700 m² kanceláří na Manhattanu
16.10.2019 Novinky
Apple bojuje s Facebookem o 68 700 m² kanceláří na Manhattanu
Podle New York post si na plochu téměř 740 000 čtverečních stop luxusních prostor pro kanceláře, kterou si vyhlídl Apple začal brousit zuby i konkuren... číst celé
MacBook PRO 16" ještě tento rok s 96W nabíječkou
15.10.2019 Novinky
MacBook PRO 16" ještě tento rok s 96W nabíječkou
Je to už delší dobu, co jsme slyšeli nějaké úniky o připravovaném MacBooku PRO 16“.  První vlaštovky, napovídající jeho příchod se objevily kolem leto... číst celé
Bude Vůbec iPhone SE 2?
14.10.2019 Novinky
Bude Vůbec iPhone SE 2?
Kuo opět přišel s další předpovědí o iPhone SE 2 – bude možná i v červené barvě. Při té příležitosti opět zopakoval cenu a další již několikrát řečené... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.