Apple bazarová Jednička! Hledáš MacBook Pro či Air?
Slavíme 10 let! Všem vám chceme moc poděkovat, bez vás by to nešlo :) Oslavte to s námi Super slevou.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
5 funkcí iOS 16, které vybíjejí baterii vašeho iPhonu
24.09.2022 Novinky
5 funkcí iOS 16, které vybíjejí baterii vašeho iPhonu
Bez ohledu na to, jak moc stabilní je podle Applu nejnovější aktualizace iOS 16, i přesto se najdou uživatelé, jejichž iPhone postrádá 100% autonomii.... číst celé
Který MacBook vybrat do školy? Tohle je nejlepší řešení
01.09.2022
Který MacBook vybrat do školy? Tohle je nejlepší řešení
Studentské období nám po slunečných prázdninách opět začíná. Ať už jste rodičem, nebo pubertálním školákem a čtete tyto řádky, pak vás bude určitě zaj... číst celé
Apple plánuje uspořádat představení iPhone 14 již 7. září
19.08.2022 Novinky
Apple plánuje uspořádat představení iPhone 14 již 7. září
O tom, že se v příštím měsíci dočkáme nové generace jablečných telefonů zřejmě slyšíte z každé strany internetu. Společnost Apple totiž každoročně poř... číst celé
Zobrazit všechny články

Apple akce

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

5 funkcí iOS 16, které vybíjejí baterii vašeho iPhonu
24.09.2022 Novinky
5 funkcí iOS 16, které vybíjejí baterii vašeho iPhonu
Bez ohledu na to, jak moc stabilní je podle Applu nejnovější aktualizace iOS 16, i přesto se najdou uživatelé, jejichž iPhone postrádá 100% autonomii.... číst celé
Který MacBook vybrat do školy? Tohle je nejlepší řešení
01.09.2022
Který MacBook vybrat do školy? Tohle je nejlepší řešení
Studentské období nám po slunečných prázdninách opět začíná. Ať už jste rodičem, nebo pubertálním školákem a čtete tyto řádky, pak vás bude určitě zaj... číst celé
Apple plánuje uspořádat představení iPhone 14 již 7. září
19.08.2022 Novinky
Apple plánuje uspořádat představení iPhone 14 již 7. září
O tom, že se v příštím měsíci dočkáme nové generace jablečných telefonů zřejmě slyšíte z každé strany internetu. Společnost Apple totiž každoročně poř... číst celé
8 věcí, které musíte znát před zakoupením MacBooku
11.08.2022 Návody
8 věcí, které musíte znát před zakoupením MacBooku
Přemýšlíte nad tím, že si uděláte radost a pořídíte některý z modelů počítače MacBook? Vlastnit hardware od Applu je neskutečný zážitek - obzvlášť, po... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena