Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
Apple vysvětluje proč je iOS kvůli omezením lepší než Android
14.10.2021 Novinky
Apple vysvětluje proč je iOS kvůli omezením lepší než Android
iOS je operační systém, který je doslova utkán z naprostých omezeních, co se týká uživatelsky dostupných úprav. Uživatelé iPhonů nemohou udělat polovi... číst celé
EU tlačí. Apple může být nucen zavést USB-C pro budoucí iPhony
04.10.2021 Novinky
EU tlačí. Apple může být nucen zavést USB-C pro budoucí iPhony
Přestože poslední modely jablečných tabletů, zejména iPad Pro  a iPad mini již disponují standardem USB-C, kalifornský gigant se dlouhá léta brání pou... číst celé
Kdy se dočkáme nového MacBooku s procesorem M1X?
23.09.2021 Novinky
Kdy se dočkáme nového MacBooku s procesorem M1X?
O tom, že se chystá kalifornský gigant ještě v letošním roce představit vylepšený procesor M1x pro novou řadu přenosných počítačů píše snad každý zahr... číst celé
Zobrazit všechny články

Apple akce

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

Apple vysvětluje proč je iOS kvůli omezením lepší než Android
14.10.2021 Novinky
Apple vysvětluje proč je iOS kvůli omezením lepší než Android
iOS je operační systém, který je doslova utkán z naprostých omezeních, co se týká uživatelsky dostupných úprav. Uživatelé iPhonů nemohou udělat polovi... číst celé
EU tlačí. Apple může být nucen zavést USB-C pro budoucí iPhony
04.10.2021 Novinky
EU tlačí. Apple může být nucen zavést USB-C pro budoucí iPhony
Přestože poslední modely jablečných tabletů, zejména iPad Pro  a iPad mini již disponují standardem USB-C, kalifornský gigant se dlouhá léta brání pou... číst celé
Kdy se dočkáme nového MacBooku s procesorem M1X?
23.09.2021 Novinky
Kdy se dočkáme nového MacBooku s procesorem M1X?
O tom, že se chystá kalifornský gigant ještě v letošním roce představit vylepšený procesor M1x pro novou řadu přenosných počítačů píše snad každý zahr... číst celé
iPhone 13. iPad mini 2021 a další novinky od Applu
15.09.2021
iPhone 13. iPad mini 2021 a další novinky od Applu
Po dlouhém očekávání jsme se konečně dočkali. Společnost Apple na své podzimní konferenci California Streaming představila řadu nových produktů z port... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.