Soubory Cookies
Slavíme 10 let! Všem vám chceme moc poděkovat, bez vás by to nešlo :) Oslavte to s námi Super slevou.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
5 funkcí iOS 16, které vybíjejí baterii vašeho iPhonu
24.09.2022 Novinky
5 funkcí iOS 16, které vybíjejí baterii vašeho iPhonu
Bez ohledu na to, jak moc stabilní je podle Applu nejnovější aktualizace iOS 16, i přesto se najdou uživatelé, jejichž iPhone postrádá 100% autonomii.... číst celé
Který MacBook vybrat do školy? Tohle je nejlepší řešení
01.09.2022
Který MacBook vybrat do školy? Tohle je nejlepší řešení
Studentské období nám po slunečných prázdninách opět začíná. Ať už jste rodičem, nebo pubertálním školákem a čtete tyto řádky, pak vás bude určitě zaj... číst celé
Apple plánuje uspořádat představení iPhone 14 již 7. září
19.08.2022 Novinky
Apple plánuje uspořádat představení iPhone 14 již 7. září
O tom, že se v příštím měsíci dočkáme nové generace jablečných telefonů zřejmě slyšíte z každé strany internetu. Společnost Apple totiž každoročně poř... číst celé
Zobrazit všechny články

Apple akce

  1. Úvod
  2. Soubory Cookies
Soubory Cookies

Tyto Zásady cookies byly naposledy aktualizovány 31.12.2021 a vztahují se na občany a osoby s trvalým pobytem v EU.

1. Úvod

Naše webové stránky https://www.macbookarna.cz/ (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies jsou také přebírány od třetích stran, se kterými spolupracujeme. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?
 
Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies

5.1 Technické nebo funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují správnou funkci webu a uložení vašeho uživatelského nastavení. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například i položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nedokončíte objednávku. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Statistické cookies

Statistické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky těmto statistickým cookies získáváme přehled o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání statistických souborů cookies.

5.3 Reklamní soubory cookies

Na tomto webu používáme reklamní soubory cookies, což nám umožňuje přizpůsobit reklamy přímo pro vás. Následně my a třetí strany získáváme informace o výsledcích kampaně. To se děje na základě profilu, který vytvoříme při kliknutí nebo prohlížení https://www.macbookarna.cz/ a mimo něj. S těmito cookies jste jako návštěvník webu spojeni s jedinečným ID, takže se stejná reklama například nezobrazuje více než jednou.

5.4 Marketingové / Sledovací cookies

Marketingové / sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely. Protože tyto soubory cookies jsou označeny jako sledovací, žádáme vás o jejich povolení.

5.5 Tlačítka sociálních médií

Na našem webu jsme přidali tlačítka Instagram pro propagaci webových stránek (např. „Like“) nebo sdílení (např. „Tweet“) na sociálních sítích jako Instagram. Tato tlačítka fungují pomocí kusů kódu pocházejících od Instagram. Tento kód umisťuje cookies. Tato tlačítka sociálních médií mohou také ukládat a zpracovávat určité informace, takže se vám může zobrazit personalizovaná reklama.

Přečtěte si prohlášení o ochraně osobních údajů těchto sociálních sítí (které se mohou pravidelně měnit) a přečtěte si, co dělají s vašimi (osobními) údaji, které zpracovávají pomocí těchto souborů cookies. Získaná data jsou v maximální možné míře anonymizována. Instagram se nachází ve Spojených státech.

6. Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Stisknutím tlačítka „Přijmout vše a pokračovat“, vyjadřujete svůj souhlas s používáním kategorií souborů cookies a doplňků popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Svůj souhlas můžete kdykoli změnit v části „Předvolby cookies“. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

7. Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

• Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
• Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
• Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
• Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
• Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
• Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.
 
Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte.

Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů), který sídlí na adrese Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.

8. Povolení / zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

9. Kontaktní údaje

V případě dotazů týkajících se ochrany osobních údajů, jak je spravujeme, nebo v případě úpravy, kontaktujte prosím našeho pověřence (DPO – Data Protection Officer) na e-mail: dpo@macbookarna.cz

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče nebo zde:

Chrome
Firefox
Microsoft Edge

10. Kontaktní údaje

V případě dotazů týkajících se Ochrany osobních údajů, jak je spravujeme, nebo v případě úpravy, kontaktujte, prosím, našeho pověřence (DPO – Data Protection Officer) na e-mail: dpo@macbookarna.cz

Novinky ze světa Apple

5 funkcí iOS 16, které vybíjejí baterii vašeho iPhonu
24.09.2022 Novinky
5 funkcí iOS 16, které vybíjejí baterii vašeho iPhonu
Bez ohledu na to, jak moc stabilní je podle Applu nejnovější aktualizace iOS 16, i přesto se najdou uživatelé, jejichž iPhone postrádá 100% autonomii.... číst celé
Který MacBook vybrat do školy? Tohle je nejlepší řešení
01.09.2022
Který MacBook vybrat do školy? Tohle je nejlepší řešení
Studentské období nám po slunečných prázdninách opět začíná. Ať už jste rodičem, nebo pubertálním školákem a čtete tyto řádky, pak vás bude určitě zaj... číst celé
Apple plánuje uspořádat představení iPhone 14 již 7. září
19.08.2022 Novinky
Apple plánuje uspořádat představení iPhone 14 již 7. září
O tom, že se v příštím měsíci dočkáme nové generace jablečných telefonů zřejmě slyšíte z každé strany internetu. Společnost Apple totiž každoročně poř... číst celé
8 věcí, které musíte znát před zakoupením MacBooku
11.08.2022 Návody
8 věcí, které musíte znát před zakoupením MacBooku
Přemýšlíte nad tím, že si uděláte radost a pořídíte některý z modelů počítače MacBook? Vlastnit hardware od Applu je neskutečný zážitek - obzvlášť, po... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena