Apple bazarová Jednička! Hledáš MacBook Pro či Air?
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
Proč se zprávy z iPhonu automaticky neduplikují na Mac?
17.01.2022 Návody
Proč se zprávy z iPhonu automaticky neduplikují na Mac?
Pokud vlastníte iPhone a Mac zároveň, pak vás možná překvapila situace, kdy má problém aplikace Zprávy přenést konverzaci a sdílet ji mezi zařízeními.... číst celé
Představí vůbec Apple svůj cenově dostupný monitor?
03.01.2022 Novinky
Představí vůbec Apple svůj cenově dostupný monitor?
Jste milovníkem Apple produktů a netrpělivě čekáte, zda kalifornský gigant vydá v nejbližší době monitor v cenově dostupných podmínkách? V minulosti j... číst celé
10 základních rozdílů mezi počítači Mac a PC
27.12.2021 Novinky
10 základních rozdílů mezi počítači Mac a PC
Pokud bychom se pustili do veřejné diskuze, který operační systém nabízí uživatelům větší komfort, benefity a stabilitu pro každodenní práci a využití... číst celé
Zobrazit všechny články

Apple akce

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

Proč se zprávy z iPhonu automaticky neduplikují na Mac?
17.01.2022 Návody
Proč se zprávy z iPhonu automaticky neduplikují na Mac?
Pokud vlastníte iPhone a Mac zároveň, pak vás možná překvapila situace, kdy má problém aplikace Zprávy přenést konverzaci a sdílet ji mezi zařízeními.... číst celé
Představí vůbec Apple svůj cenově dostupný monitor?
03.01.2022 Novinky
Představí vůbec Apple svůj cenově dostupný monitor?
Jste milovníkem Apple produktů a netrpělivě čekáte, zda kalifornský gigant vydá v nejbližší době monitor v cenově dostupných podmínkách? V minulosti j... číst celé
10 základních rozdílů mezi počítači Mac a PC
27.12.2021 Novinky
10 základních rozdílů mezi počítači Mac a PC
Pokud bychom se pustili do veřejné diskuze, který operační systém nabízí uživatelům větší komfort, benefity a stabilitu pro každodenní práci a využití... číst celé
Lze odblokovat ukradený iPhone? Proč to nedělat.
16.12.2021
Lze odblokovat ukradený iPhone? Proč to nedělat.
Ať už tyto řádky čtete z důvodu, že se k vašim rukám dostalo zablokované Apple zařízení, nebo vás tato tématika bezpečnosti dlouhodobě zajímá, pak si ... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena