Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
Bazarový MacBook. V čem spočívají jeho výhody?
18.07.2021 Novinky
Bazarový MacBook. V čem spočívají jeho výhody?
Pokud ještě nemáte svůj MacBook, ale přemýšlíte nad jeho pořízením, pak vás bude rozhodně zajímat tento článek, který vás seznámí se všemi výhodami ba... číst celé
Vrátí se dotykový senzor Touch ID zpět na iPhone?
11.07.2021
Vrátí se dotykový senzor Touch ID zpět na iPhone?
Tlačítko Domů (kulatý Home Button) brzy úplně zmizí z mobilních zařízení od Applu. A spolu s ním nejjednodušší a nejintuitivnější způsob ověřování pom... číst celé
Apple Arcade jako budoucnost odvětví mobilních her
28.06.2021
Apple Arcade jako budoucnost odvětví mobilních her
Za posledních deset let se život moderního člověka výrazně změnil. Životní tempo se několikrát zrychlilo, což ovlivnilo veškeré oblasti našeho každode... číst celé
Zobrazit všechny články

Apple akce

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

Bazarový MacBook. V čem spočívají jeho výhody?
18.07.2021 Novinky
Bazarový MacBook. V čem spočívají jeho výhody?
Pokud ještě nemáte svůj MacBook, ale přemýšlíte nad jeho pořízením, pak vás bude rozhodně zajímat tento článek, který vás seznámí se všemi výhodami ba... číst celé
Vrátí se dotykový senzor Touch ID zpět na iPhone?
11.07.2021
Vrátí se dotykový senzor Touch ID zpět na iPhone?
Tlačítko Domů (kulatý Home Button) brzy úplně zmizí z mobilních zařízení od Applu. A spolu s ním nejjednodušší a nejintuitivnější způsob ověřování pom... číst celé
Apple Arcade jako budoucnost odvětví mobilních her
28.06.2021
Apple Arcade jako budoucnost odvětví mobilních her
Za posledních deset let se život moderního člověka výrazně změnil. Životní tempo se několikrát zrychlilo, což ovlivnilo veškeré oblasti našeho každode... číst celé
Jak stáhnout MacOS Monterey Developer Beta na Mac?
17.06.2021 Návody
Jak stáhnout MacOS Monterey Developer Beta na Mac?
macOS Monterey, nejnovější iterace macOS od společnosti Apple, byla konečně představena. Je navržena tak, aby zlepšila možnosti připojení, sdílení a k... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.