Apple bazarová Jednička! Hledáš MacBook Pro či Air?
Slavíme 10 let! Všem vám chceme moc poděkovat, bez vás by to nešlo :) Oslavte to s námi Super slevou.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
5 Apple produktů, které nelze opravit. Znáte je všechny?
23.06.2022 Novinky
5 Apple produktů, které nelze opravit. Znáte je všechny?
Přestože se podle žebříčku řadí produkty od Applu mezi nejméně poruchové v porovnání s konkurenčními modely a je velmi těžké je bez cíleného vědomí ne... číst celé
iPhone jako webová kamera v macOS Ventura. Jak to funguje?
13.06.2022 Novinky
iPhone jako webová kamera v macOS Ventura. Jak to funguje?
Na vývojářské konferenci WWDC 2022, která proběhla začátkem tohoto měsíce, Apple oznámil novou funkci fotoaparátu jako součást režimu kontinuity. Nyní... číst celé
MacBook a procesory. Trnitá cesta od Motoroly až po Apple Silicon M2
07.06.2022
MacBook a procesory. Trnitá cesta od Motoroly až po Apple Silicon M2
Apple, jakožto technologický gigant představil za dobu své existence nespočet přenosných, kapesních či stolních počítačů. Každý z modelů pak postupně ... číst celé
Zobrazit všechny články

Apple akce

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

5 Apple produktů, které nelze opravit. Znáte je všechny?
23.06.2022 Novinky
5 Apple produktů, které nelze opravit. Znáte je všechny?
Přestože se podle žebříčku řadí produkty od Applu mezi nejméně poruchové v porovnání s konkurenčními modely a je velmi těžké je bez cíleného vědomí ne... číst celé
iPhone jako webová kamera v macOS Ventura. Jak to funguje?
13.06.2022 Novinky
iPhone jako webová kamera v macOS Ventura. Jak to funguje?
Na vývojářské konferenci WWDC 2022, která proběhla začátkem tohoto měsíce, Apple oznámil novou funkci fotoaparátu jako součást režimu kontinuity. Nyní... číst celé
MacBook a procesory. Trnitá cesta od Motoroly až po Apple Silicon M2
07.06.2022
MacBook a procesory. Trnitá cesta od Motoroly až po Apple Silicon M2
Apple, jakožto technologický gigant představil za dobu své existence nespočet přenosných, kapesních či stolních počítačů. Každý z modelů pak postupně ... číst celé
Apple představil iOS 16, MacBook Air 2022 a výkonné procesory M2
06.06.2022 Novinky
Apple představil iOS 16, MacBook Air 2022 a výkonné procesory M2
Nejdůležitější Apple prezentace v rámci nadále probíhající vývojářské konference WWDC je úspěšně za námi. Jak bylo již předem známo, opět probíhala po... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena