Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
Vyplatí se iPhone 11 oproti iPhone XR?
12.09.2019 Novinky
Vyplatí se iPhone 11 oproti iPhone XR?
Jak obstojí iPhone Xr proti nové výzvě v podobě iPhone 11? Který nabídne více funkcí a který se víc vyplatí? Vše se dočtete uvnitř! číst celé
První levný iPhone od vydání iPhone SE možná již začátkem příštího roku
05.09.2019 Novinky
První levný iPhone od vydání iPhone SE možná již začátkem příštího roku
O nástupci iPhone SE se spekuluje již velmi dlouho. A podle nejnovějších informací bychom se mohli dočkat už začátkem roku 2020. Co od nového iPhonu č... číst celé
První iPhone byl představen před více než 12 lety. Z dnešního pohledu jde o primitivní hardware.
30.08.2019 Novinky
První iPhone byl představen před více než 12 lety. Z dnešního pohledu jde o primitivní hardware.
I když byl první iPhone revoluční a zcela změnil chápání mobilního telefonu jako takového, byl to pouze startující bod. A i když se nám smartphony zda... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

Vyplatí se iPhone 11 oproti iPhone XR?
12.09.2019 Novinky
Vyplatí se iPhone 11 oproti iPhone XR?
Jak obstojí iPhone Xr proti nové výzvě v podobě iPhone 11? Který nabídne více funkcí a který se víc vyplatí? Vše se dočtete uvnitř! číst celé
První levný iPhone od vydání iPhone SE možná již začátkem příštího roku
05.09.2019 Novinky
První levný iPhone od vydání iPhone SE možná již začátkem příštího roku
O nástupci iPhone SE se spekuluje již velmi dlouho. A podle nejnovějších informací bychom se mohli dočkat už začátkem roku 2020. Co od nového iPhonu č... číst celé
První iPhone byl představen před více než 12 lety. Z dnešního pohledu jde o primitivní hardware.
30.08.2019 Novinky
První iPhone byl představen před více než 12 lety. Z dnešního pohledu jde o primitivní hardware.
I když byl první iPhone revoluční a zcela změnil chápání mobilního telefonu jako takového, byl to pouze startující bod. A i když se nám smartphony zda... číst celé
Jak zjistit modelový ročník u zařízení se systémem MacOS
08.04.2019 Návody
Jak zjistit modelový ročník u zařízení se systémem MacOS
Pokud se v MacBoocích (potažmo iMacích, MacMini, MacPRO atd..) moc nevyznáte a kupujete MacBook z druhé ruky přes inzerát nebo od kamaráda je velmi už... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.