Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
Apple představil nový iMac 2020. Jaké jsou novinky a kolik stojí?
06.08.2020 Novinky
Apple představil nový iMac 2020. Jaké jsou novinky a kolik stojí?
Zatímco všichni čekali na nový iMac s procesorem ARM, Apple vydal aktualizovaný 21,5-palcový iMac a 27-palcový iMac disponující procesory Intel Core. ... číst celé
Proč se vyplatí pořídit si použitý Apple počítač?
03.08.2020 Návody
Proč se vyplatí pořídit si použitý Apple počítač?
V dnešní době objevíme stolní či přenosný počítač snad téměř v každé domácnosti. Mnozí z nás používají počítač k pracovním účelům, jiní zase pro volno... číst celé
MacBook Air s Apple Silicon: Specifikace a datum vydání?
28.07.2020 Novinky
MacBook Air s Apple Silicon: Specifikace a datum vydání?
Přestože prozatím chybí dostatek úniků týkajících se očekávaného procesoru Apple Silicone ve spojení s novými Macbooky, podle dostupných informací, ne... číst celé
Zobrazit všechny články
AKCE


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

Apple představil nový iMac 2020. Jaké jsou novinky a kolik stojí?
06.08.2020 Novinky
Apple představil nový iMac 2020. Jaké jsou novinky a kolik stojí?
Zatímco všichni čekali na nový iMac s procesorem ARM, Apple vydal aktualizovaný 21,5-palcový iMac a 27-palcový iMac disponující procesory Intel Core. ... číst celé
Proč se vyplatí pořídit si použitý Apple počítač?
03.08.2020 Návody
Proč se vyplatí pořídit si použitý Apple počítač?
V dnešní době objevíme stolní či přenosný počítač snad téměř v každé domácnosti. Mnozí z nás používají počítač k pracovním účelům, jiní zase pro volno... číst celé
MacBook Air s Apple Silicon: Specifikace a datum vydání?
28.07.2020 Novinky
MacBook Air s Apple Silicon: Specifikace a datum vydání?
Přestože prozatím chybí dostatek úniků týkajících se očekávaného procesoru Apple Silicone ve spojení s novými Macbooky, podle dostupných informací, ne... číst celé
Apple chystá 14palcový MacBook Pro s novým Mini LED displejem.
18.07.2020 Novinky
Apple chystá 14palcový MacBook Pro s novým Mini LED displejem.
Společnost Apple chystá na podzimní konferenci Keynote představit větší množství hardwaru, přičemž podle zahraničního zdroje Trendforce se dočkáme tak... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.