Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
Apple představil čtyři nové iPhony a HomePod Mini. Jaké jsou novinky?
14.10.2020 Novinky
Apple představil čtyři nové iPhony a HomePod Mini. Jaké jsou novinky?
Na včerejší Apple konferenci jsme se dočkali čtveřice nových iPhonů. Většina spekulací se vyplnila a přesně tak, jak popisovali letošní generaci zahra... číst celé
Proč si pořídit MacBook? Tyhle důvody vás možná přesvědčí
06.10.2020 Novinky
Proč si pořídit MacBook? Tyhle důvody vás možná přesvědčí
O tom, proč se vyplatí přejít na platformu macOS od Applu si můžete přečíst mnoho různých článků. Jaké výhody nabízí, jak si drží hodnotu, nebo jak sn... číst celé
Pět věcí, o kterých jste nevěděli, že váš MacBook dokáže
24.09.2020 Návody
Pět věcí, o kterých jste nevěděli, že váš MacBook dokáže
Ať už jste ve světě počítačů Mac nováčkem nebo jste už léta vášnivým uživatelem, existuje mnoho malých triků a zkratek, o kterých mnoho lidí neví. Nez... číst celé
Zobrazit všechny články
AKCE


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

Apple představil čtyři nové iPhony a HomePod Mini. Jaké jsou novinky?
14.10.2020 Novinky
Apple představil čtyři nové iPhony a HomePod Mini. Jaké jsou novinky?
Na včerejší Apple konferenci jsme se dočkali čtveřice nových iPhonů. Většina spekulací se vyplnila a přesně tak, jak popisovali letošní generaci zahra... číst celé
Proč si pořídit MacBook? Tyhle důvody vás možná přesvědčí
06.10.2020 Novinky
Proč si pořídit MacBook? Tyhle důvody vás možná přesvědčí
O tom, proč se vyplatí přejít na platformu macOS od Applu si můžete přečíst mnoho různých článků. Jaké výhody nabízí, jak si drží hodnotu, nebo jak sn... číst celé
Pět věcí, o kterých jste nevěděli, že váš MacBook dokáže
24.09.2020 Návody
Pět věcí, o kterých jste nevěděli, že váš MacBook dokáže
Ať už jste ve světě počítačů Mac nováčkem nebo jste už léta vášnivým uživatelem, existuje mnoho malých triků a zkratek, o kterých mnoho lidí neví. Nez... číst celé
Apple představil Watch Series 6, levnější Watch SE a další zajímavé novinky
15.09.2020 Novinky
Apple představil Watch Series 6, levnější Watch SE a další zajímavé novinky
Během dnešní konference společnosti Apple jsme se dočkali nových, nicméně vlivem spekulací dlouho očekávaných produktů. Do nabídky Apple zařadil třeba... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.