Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
Vyplatí se iPhone 11 oproti iPhone XR?
12.09.2019 Novinky
Vyplatí se iPhone 11 oproti iPhone XR?
Jak obstojí iPhone Xr proti nové výzvě v podobě iPhone 11? Který nabídne více funkcí a který se víc vyplatí? Vše se dočtete uvnitř! číst celé
První levný iPhone od vydání iPhone SE možná již začátkem příštího roku
05.09.2019 Novinky
První levný iPhone od vydání iPhone SE možná již začátkem příštího roku
O nástupci iPhone SE se spekuluje již velmi dlouho. A podle nejnovějších informací bychom se mohli dočkat už začátkem roku 2020. Co od nového iPhonu č... číst celé
První iPhone byl představen před více než 12 lety. Z dnešního pohledu jde o primitivní hardware.
30.08.2019 Novinky
První iPhone byl představen před více než 12 lety. Z dnešního pohledu jde o primitivní hardware.
I když byl první iPhone revoluční a zcela změnil chápání mobilního telefonu jako takového, byl to pouze startující bod. A i když se nám smartphony zda... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

Vyplatí se iPhone 11 oproti iPhone XR?
12.09.2019 Novinky
Vyplatí se iPhone 11 oproti iPhone XR?
Jak obstojí iPhone Xr proti nové výzvě v podobě iPhone 11? Který nabídne více funkcí a který se víc vyplatí? Vše se dočtete uvnitř! číst celé
První levný iPhone od vydání iPhone SE možná již začátkem příštího roku
05.09.2019 Novinky
První levný iPhone od vydání iPhone SE možná již začátkem příštího roku
O nástupci iPhone SE se spekuluje již velmi dlouho. A podle nejnovějších informací bychom se mohli dočkat už začátkem roku 2020. Co od nového iPhonu č... číst celé
První iPhone byl představen před více než 12 lety. Z dnešního pohledu jde o primitivní hardware.
30.08.2019 Novinky
První iPhone byl představen před více než 12 lety. Z dnešního pohledu jde o primitivní hardware.
I když byl první iPhone revoluční a zcela změnil chápání mobilního telefonu jako takového, byl to pouze startující bod. A i když se nám smartphony zda... číst celé
Jak zjistit modelový ročník u zařízení se systémem MacOS
08.04.2019 Návody
Jak zjistit modelový ročník u zařízení se systémem MacOS
Pokud se v MacBoocích (potažmo iMacích, MacMini, MacPRO atd..) moc nevyznáte a kupujete MacBook z druhé ruky přes inzerát nebo od kamaráda je velmi už... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.