Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
MacBook Pro 13 M1 vs. MacBook Pro 14. Jaké jsou rozdíly?
24.10.2021 Novinky
MacBook Pro 13 M1 vs. MacBook Pro 14. Jaké jsou rozdíly?
Společnost Apple většinou nabízela své přenosné počítače ve dvou velikostních variantách, ať už se jednalo o MacBook Air (11,6" a 13,3"), nebo třeba h... číst celé
Apple vysvětluje proč je iOS kvůli omezením lepší než Android
14.10.2021 Novinky
Apple vysvětluje proč je iOS kvůli omezením lepší než Android
iOS je operační systém, který je doslova utkán z naprostých omezeních, co se týká uživatelsky dostupných úprav. Uživatelé iPhonů nemohou udělat polovi... číst celé
EU tlačí. Apple může být nucen zavést USB-C pro budoucí iPhony
04.10.2021 Novinky
EU tlačí. Apple může být nucen zavést USB-C pro budoucí iPhony
Přestože poslední modely jablečných tabletů, zejména iPad Pro  a iPad mini již disponují standardem USB-C, kalifornský gigant se dlouhá léta brání pou... číst celé
Zobrazit všechny články

Apple akce

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

MacBook Pro 13 M1 vs. MacBook Pro 14. Jaké jsou rozdíly?
24.10.2021 Novinky
MacBook Pro 13 M1 vs. MacBook Pro 14. Jaké jsou rozdíly?
Společnost Apple většinou nabízela své přenosné počítače ve dvou velikostních variantách, ať už se jednalo o MacBook Air (11,6" a 13,3"), nebo třeba h... číst celé
Apple vysvětluje proč je iOS kvůli omezením lepší než Android
14.10.2021 Novinky
Apple vysvětluje proč je iOS kvůli omezením lepší než Android
iOS je operační systém, který je doslova utkán z naprostých omezeních, co se týká uživatelsky dostupných úprav. Uživatelé iPhonů nemohou udělat polovi... číst celé
EU tlačí. Apple může být nucen zavést USB-C pro budoucí iPhony
04.10.2021 Novinky
EU tlačí. Apple může být nucen zavést USB-C pro budoucí iPhony
Přestože poslední modely jablečných tabletů, zejména iPad Pro  a iPad mini již disponují standardem USB-C, kalifornský gigant se dlouhá léta brání pou... číst celé
Kdy se dočkáme nového MacBooku s procesorem M1X?
23.09.2021 Novinky
Kdy se dočkáme nového MacBooku s procesorem M1X?
O tom, že se chystá kalifornský gigant ještě v letošním roce představit vylepšený procesor M1x pro novou řadu přenosných počítačů píše snad každý zahr... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.