Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
Jak na Macu získat několik gigabajtů místa v úložišti navíc?
02.06.2020 Návody
Jak na Macu získat několik gigabajtů místa v úložišti navíc?
Přestože se může zdát MacBook v základní konfiguraci s úložištěm 128GB dostačující, po určité době můžete narazit na problém s plnou kapacitou. V dneš... číst celé
Apple chystá nahradit iMessage na Macu novou aplikací.
25.05.2020
Apple chystá nahradit iMessage na Macu novou aplikací.
Pokud sledujete situaci týkající se očekávané verze operačního systému iOS 14, možná jste se již dozvěděli některé z důležitých změn. Nicméně díky uni... číst celé
Proč se nebát starších Maců? A jak na nich můžete ušetřit
18.05.2020
Proč se nebát starších Maců? A jak na nich můžete ušetřit
Pravidelně se můžete setkávat s informacemi o tom, že Apple přidal konkrétní Mac na seznam zastaralých produktů. Jakékoli zařízení, či technologie stá... číst celé
Zobrazit všechny články
AKCE


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

Jak na Macu získat několik gigabajtů místa v úložišti navíc?
02.06.2020 Návody
Jak na Macu získat několik gigabajtů místa v úložišti navíc?
Přestože se může zdát MacBook v základní konfiguraci s úložištěm 128GB dostačující, po určité době můžete narazit na problém s plnou kapacitou. V dneš... číst celé
Apple chystá nahradit iMessage na Macu novou aplikací.
25.05.2020
Apple chystá nahradit iMessage na Macu novou aplikací.
Pokud sledujete situaci týkající se očekávané verze operačního systému iOS 14, možná jste se již dozvěděli některé z důležitých změn. Nicméně díky uni... číst celé
Proč se nebát starších Maců? A jak na nich můžete ušetřit
18.05.2020
Proč se nebát starších Maců? A jak na nich můžete ušetřit
Pravidelně se můžete setkávat s informacemi o tom, že Apple přidal konkrétní Mac na seznam zastaralých produktů. Jakékoli zařízení, či technologie stá... číst celé
5 dočasně zlevněných aplikací pro počítače Mac (12.5.2020)
12.05.2020 Novinky
5 dočasně zlevněných aplikací pro počítače Mac (12.5.2020)
Na jablečný počítač se systémem macOS objevíte v digitálním obchodě Mac App Store obrovské množství parádních aplikací. Vývojáři se snaží svým uživate... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.