Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
Bazarový MacBook. V čem spočívají jeho výhody?
18.07.2021 Novinky
Bazarový MacBook. V čem spočívají jeho výhody?
Pokud ještě nemáte svůj MacBook, ale přemýšlíte nad jeho pořízením, pak vás bude rozhodně zajímat tento článek, který vás seznámí se všemi výhodami ba... číst celé
Vrátí se dotykový senzor Touch ID zpět na iPhone?
11.07.2021
Vrátí se dotykový senzor Touch ID zpět na iPhone?
Tlačítko Domů (kulatý Home Button) brzy úplně zmizí z mobilních zařízení od Applu. A spolu s ním nejjednodušší a nejintuitivnější způsob ověřování pom... číst celé
Apple Arcade jako budoucnost odvětví mobilních her
28.06.2021
Apple Arcade jako budoucnost odvětví mobilních her
Za posledních deset let se život moderního člověka výrazně změnil. Životní tempo se několikrát zrychlilo, což ovlivnilo veškeré oblasti našeho každode... číst celé
Zobrazit všechny články

Apple akce

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

Bazarový MacBook. V čem spočívají jeho výhody?
18.07.2021 Novinky
Bazarový MacBook. V čem spočívají jeho výhody?
Pokud ještě nemáte svůj MacBook, ale přemýšlíte nad jeho pořízením, pak vás bude rozhodně zajímat tento článek, který vás seznámí se všemi výhodami ba... číst celé
Vrátí se dotykový senzor Touch ID zpět na iPhone?
11.07.2021
Vrátí se dotykový senzor Touch ID zpět na iPhone?
Tlačítko Domů (kulatý Home Button) brzy úplně zmizí z mobilních zařízení od Applu. A spolu s ním nejjednodušší a nejintuitivnější způsob ověřování pom... číst celé
Apple Arcade jako budoucnost odvětví mobilních her
28.06.2021
Apple Arcade jako budoucnost odvětví mobilních her
Za posledních deset let se život moderního člověka výrazně změnil. Životní tempo se několikrát zrychlilo, což ovlivnilo veškeré oblasti našeho každode... číst celé
Jak stáhnout MacOS Monterey Developer Beta na Mac?
17.06.2021 Návody
Jak stáhnout MacOS Monterey Developer Beta na Mac?
macOS Monterey, nejnovější iterace macOS od společnosti Apple, byla konečně představena. Je navržena tak, aby zlepšila možnosti připojení, sdílení a k... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.