Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
Pět věcí, o kterých jste nevěděli, že váš MacBook dokáže
24.09.2020 Návody
Pět věcí, o kterých jste nevěděli, že váš MacBook dokáže
Ať už jste ve světě počítačů Mac nováčkem nebo jste už léta vášnivým uživatelem, existuje mnoho malých triků a zkratek, o kterých mnoho lidí neví. Nez... číst celé
Apple představil Watch Series 6, levnější Watch SE a další zajímavé novinky
15.09.2020 Novinky
Apple představil Watch Series 6, levnější Watch SE a další zajímavé novinky
Během dnešní konference společnosti Apple jsme se dočkali nových, nicméně vlivem spekulací dlouho očekávaných produktů. Do nabídky Apple zařadil třeba... číst celé
5 skvělých tipů pro uživatele začínající s Macem
11.09.2020 Návody
5 skvělých tipů pro uživatele začínající s Macem
Pokud s MacBookem začínáte a jste čerstvým uživatelem nového operačního systému macOS, pak vás jistě zarazila určitá jedinečnost v určitých procesech.... číst celé
Zobrazit všechny články
AKCE


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

Pět věcí, o kterých jste nevěděli, že váš MacBook dokáže
24.09.2020 Návody
Pět věcí, o kterých jste nevěděli, že váš MacBook dokáže
Ať už jste ve světě počítačů Mac nováčkem nebo jste už léta vášnivým uživatelem, existuje mnoho malých triků a zkratek, o kterých mnoho lidí neví. Nez... číst celé
Apple představil Watch Series 6, levnější Watch SE a další zajímavé novinky
15.09.2020 Novinky
Apple představil Watch Series 6, levnější Watch SE a další zajímavé novinky
Během dnešní konference společnosti Apple jsme se dočkali nových, nicméně vlivem spekulací dlouho očekávaných produktů. Do nabídky Apple zařadil třeba... číst celé
5 skvělých tipů pro uživatele začínající s Macem
11.09.2020 Návody
5 skvělých tipů pro uživatele začínající s Macem
Pokud s MacBookem začínáte a jste čerstvým uživatelem nového operačního systému macOS, pak vás jistě zarazila určitá jedinečnost v určitých procesech.... číst celé
Společnost Apple schválila virus pro Mac a ani si toho nevšimla.
02.09.2020 Novinky
Společnost Apple schválila virus pro Mac a ani si toho nevšimla.
App Store se oproti konkurenčním obchodům s aplikacemi vždy odlišoval maximálním zabezpečením obsahu, který si uživatelé nainstalují do svých zařízení... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.