Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
Apple chce opět použít magnetické nabíjení na MacBooku Pro.
19.01.2021
Apple chce opět použít magnetické nabíjení na MacBooku Pro.
Jednou z hlavních funkcí starších MacBooků bylo po dlouhou dobu efektivní nabíjení prostřednictím konektoru MagSafe. Možná, že si na tuto vychytávku n... číst celé
AMD dala jasně najevo, že neví, jak konkurovat Apple M1
15.01.2021
AMD dala jasně najevo, že neví, jak konkurovat Apple M1
První počítače Mac založené na procesoru M1 vyšly před více než měsícem a již se dokázaly ukázat v celé své kráse, ale konkurenční výrobci čipů předst... číst celé
Inženýr společnosti Apple vysvětluje, proč je M1 tak cool
11.01.2021 Novinky
Inženýr společnosti Apple vysvětluje, proč je M1 tak cool
Procesor M1, který společnost Apple vydala koncem loňského roku v nových počítačích Mac, je nejvýkonnějším a energeticky nejúčinnějším procesorem ve s... číst celé
Zobrazit všechny články
AKCE


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

Apple chce opět použít magnetické nabíjení na MacBooku Pro.
19.01.2021
Apple chce opět použít magnetické nabíjení na MacBooku Pro.
Jednou z hlavních funkcí starších MacBooků bylo po dlouhou dobu efektivní nabíjení prostřednictím konektoru MagSafe. Možná, že si na tuto vychytávku n... číst celé
AMD dala jasně najevo, že neví, jak konkurovat Apple M1
15.01.2021
AMD dala jasně najevo, že neví, jak konkurovat Apple M1
První počítače Mac založené na procesoru M1 vyšly před více než měsícem a již se dokázaly ukázat v celé své kráse, ale konkurenční výrobci čipů předst... číst celé
Inženýr společnosti Apple vysvětluje, proč je M1 tak cool
11.01.2021 Novinky
Inženýr společnosti Apple vysvětluje, proč je M1 tak cool
Procesor M1, který společnost Apple vydala koncem loňského roku v nových počítačích Mac, je nejvýkonnějším a energeticky nejúčinnějším procesorem ve s... číst celé
Nejlepší widgety pro MacOS Big Sur, které byste měli používat
07.01.2021 Návody
Nejlepší widgety pro MacOS Big Sur, které byste měli používat
Počítače Mac disponují funkcí standardních widgetů již od roku 2014, přičemž kvůli určitým omezením v kódu neměli vývojáři tolik možností s kreativito... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.