Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
6 způsobů, jak iPhone může zachránit váš život v nouzi.
23.02.2020 Návody
6 způsobů, jak iPhone může zachránit váš život v nouzi.
Přestože stráví uživatelé na svém iPhonu či iPad až několik hodin denně, často si zapomínají aktualizovat bezpečnostní a zdravotnické informace, které... číst celé
7 skvělých způsobů, jak využít váš starý iPhone
19.02.2020 Návody
7 skvělých způsobů, jak využít váš starý iPhone
Pořídili jste si novější model jablečného telefonu? Možná přemýšlíte nad tím, jakým způsobem využít vaše staré zařízení, aniž by muselo skončit v šupl... číst celé
5 nejlepších způsobů synchronizace iPhone s počítačem.
11.02.2020 Návody
5 nejlepších způsobů synchronizace iPhone s počítačem.
Operační systémy iOS a macOS se skvěle kombinují a dokonale spolupracují. Již dlouhá léta má kalifornský gigant dokonalý ekosystém svých produktů a pr... číst celé
Zobrazit všechny články
AKCE


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

6 způsobů, jak iPhone může zachránit váš život v nouzi.
23.02.2020 Návody
6 způsobů, jak iPhone může zachránit váš život v nouzi.
Přestože stráví uživatelé na svém iPhonu či iPad až několik hodin denně, často si zapomínají aktualizovat bezpečnostní a zdravotnické informace, které... číst celé
7 skvělých způsobů, jak využít váš starý iPhone
19.02.2020 Návody
7 skvělých způsobů, jak využít váš starý iPhone
Pořídili jste si novější model jablečného telefonu? Možná přemýšlíte nad tím, jakým způsobem využít vaše staré zařízení, aniž by muselo skončit v šupl... číst celé
5 nejlepších způsobů synchronizace iPhone s počítačem.
11.02.2020 Návody
5 nejlepších způsobů synchronizace iPhone s počítačem.
Operační systémy iOS a macOS se skvěle kombinují a dokonale spolupracují. Již dlouhá léta má kalifornský gigant dokonalý ekosystém svých produktů a pr... číst celé
Návod: 5 snadných způsobů, jak urychlit váš Mac.
07.02.2020 Návody
Návod: 5 snadných způsobů, jak urychlit váš Mac.
Stěžovali jste si na pomalou rychlost vašeho počítače Mac? Ti, kteří denně pracují s grafickými a video editory a zároveň udržují dalších deset neakti... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.