Apple bazarová Jednička! Hledáš MacBook Pro či Air?
Slavíme 10 let! Všem vám chceme moc poděkovat, bez vás by to nešlo :) Oslavte to s námi Super slevou.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
Jak změnit ikony aplikací v macOS?
31.01.2023 Návody
Jak změnit ikony aplikací v macOS?
Hledáte způsob, jak snadno a rychle vyměnit výchozí ikonku aplikace na vašem Macu za vlastní? Přestože společnost Apple průběžně aktualizuje defaultní... číst celé
Evoluce počítače Apple iMac. Které modely jsme používali?
16.01.2023 Novinky
Evoluce počítače Apple iMac. Které modely jsme používali?
Krátce poté, co se Steve Jobs vrací zpět do své firmy v Kalifornii nastává v počítačovém průmyslu revoluční období. Došlo totiž ke zrušení modelové řa... číst celé
Apple myš a její vývoj. Které modely ještě neznáte?
02.01.2023 Novinky
Apple myš a její vývoj. Které modely ještě neznáte?
Věděli jste, že úplně první počítačovou myš sestavil Douglas Engelbart se svým týmem již v roce 1963? Byla vyrobena ze dřeva a měla kuličkové ložisko ... číst celé
Zobrazit všechny články

Apple akce

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

Jak změnit ikony aplikací v macOS?
31.01.2023 Návody
Jak změnit ikony aplikací v macOS?
Hledáte způsob, jak snadno a rychle vyměnit výchozí ikonku aplikace na vašem Macu za vlastní? Přestože společnost Apple průběžně aktualizuje defaultní... číst celé
Evoluce počítače Apple iMac. Které modely jsme používali?
16.01.2023 Novinky
Evoluce počítače Apple iMac. Které modely jsme používali?
Krátce poté, co se Steve Jobs vrací zpět do své firmy v Kalifornii nastává v počítačovém průmyslu revoluční období. Došlo totiž ke zrušení modelové řa... číst celé
Apple myš a její vývoj. Které modely ještě neznáte?
02.01.2023 Novinky
Apple myš a její vývoj. Které modely ještě neznáte?
Věděli jste, že úplně první počítačovou myš sestavil Douglas Engelbart se svým týmem již v roce 1963? Byla vyrobena ze dřeva a měla kuličkové ložisko ... číst celé
Klávesové zkratky, které by měl znát každý uživatel Macu
29.12.2022 Návody
Klávesové zkratky, které by měl znát každý uživatel Macu
Vlastníte MacBook, iMac, nebo jiný počítač od Applu? Pak byste rozhodně měli znát vybrané klávesové zkratky operačního systému macOS. Celý seznam si z... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena