Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
6 způsobů, jak iPhone může zachránit váš život v nouzi.
23.02.2020 Návody
6 způsobů, jak iPhone může zachránit váš život v nouzi.
Přestože stráví uživatelé na svém iPhonu či iPad až několik hodin denně, často si zapomínají aktualizovat bezpečnostní a zdravotnické informace, které... číst celé
7 skvělých způsobů, jak využít váš starý iPhone
19.02.2020 Návody
7 skvělých způsobů, jak využít váš starý iPhone
Pořídili jste si novější model jablečného telefonu? Možná přemýšlíte nad tím, jakým způsobem využít vaše staré zařízení, aniž by muselo skončit v šupl... číst celé
5 nejlepších způsobů synchronizace iPhone s počítačem.
11.02.2020 Návody
5 nejlepších způsobů synchronizace iPhone s počítačem.
Operační systémy iOS a macOS se skvěle kombinují a dokonale spolupracují. Již dlouhá léta má kalifornský gigant dokonalý ekosystém svých produktů a pr... číst celé
Zobrazit všechny články
AKCE


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

6 způsobů, jak iPhone může zachránit váš život v nouzi.
23.02.2020 Návody
6 způsobů, jak iPhone může zachránit váš život v nouzi.
Přestože stráví uživatelé na svém iPhonu či iPad až několik hodin denně, často si zapomínají aktualizovat bezpečnostní a zdravotnické informace, které... číst celé
7 skvělých způsobů, jak využít váš starý iPhone
19.02.2020 Návody
7 skvělých způsobů, jak využít váš starý iPhone
Pořídili jste si novější model jablečného telefonu? Možná přemýšlíte nad tím, jakým způsobem využít vaše staré zařízení, aniž by muselo skončit v šupl... číst celé
5 nejlepších způsobů synchronizace iPhone s počítačem.
11.02.2020 Návody
5 nejlepších způsobů synchronizace iPhone s počítačem.
Operační systémy iOS a macOS se skvěle kombinují a dokonale spolupracují. Již dlouhá léta má kalifornský gigant dokonalý ekosystém svých produktů a pr... číst celé
Návod: 5 snadných způsobů, jak urychlit váš Mac.
07.02.2020 Návody
Návod: 5 snadných způsobů, jak urychlit váš Mac.
Stěžovali jste si na pomalou rychlost vašeho počítače Mac? Ti, kteří denně pracují s grafickými a video editory a zároveň udržují dalších deset neakti... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.