Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Ze světa Apple
5 skrytých funkcí ve vašem iPhonu. Znáte je všechny?
31.03.2020 Návody
5 skrytých funkcí ve vašem iPhonu. Znáte je všechny?
V případě, že vám při práci na iPhonu chybí nějaká funkce, pak je velmi pravděpodobné, že je již implementována v systému, ale třeba o ní nevíte. Může... číst celé
5 nejlepších triků, které jste nevěděli, že váš Mac dokáže
24.03.2020 Návody
5 nejlepších triků, které jste nevěděli, že váš Mac dokáže
Ať už jste ve světě Mac nováčkem nebo jste mnoholetým vášnivým uživatelem, existuje spousta malých triků a zkratek, o kterých mnozí lidé nevědí, což m... číst celé
Apple chystá iPhone 9 Plus. Prozradil to Kód v iOS 14.
19.03.2020 Novinky
Apple chystá iPhone 9 Plus. Prozradil to Kód v iOS 14.
Přestože stále visí otazníky nad tím, zda se společnost Apple rozhodne v přesném termínu uskutečnit vývojářskou konferenci WWDC 2020, na které pravide... číst celé
Zobrazit všechny články
AKCE


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky ze světa Apple

5 skrytých funkcí ve vašem iPhonu. Znáte je všechny?
31.03.2020 Návody
5 skrytých funkcí ve vašem iPhonu. Znáte je všechny?
V případě, že vám při práci na iPhonu chybí nějaká funkce, pak je velmi pravděpodobné, že je již implementována v systému, ale třeba o ní nevíte. Může... číst celé
5 nejlepších triků, které jste nevěděli, že váš Mac dokáže
24.03.2020 Návody
5 nejlepších triků, které jste nevěděli, že váš Mac dokáže
Ať už jste ve světě Mac nováčkem nebo jste mnoholetým vášnivým uživatelem, existuje spousta malých triků a zkratek, o kterých mnozí lidé nevědí, což m... číst celé
Apple chystá iPhone 9 Plus. Prozradil to Kód v iOS 14.
19.03.2020 Novinky
Apple chystá iPhone 9 Plus. Prozradil to Kód v iOS 14.
Přestože stále visí otazníky nad tím, zda se společnost Apple rozhodne v přesném termínu uskutečnit vývojářskou konferenci WWDC 2020, na které pravide... číst celé
10 tipů na prodloužení životnosti baterie u iPhone.
17.03.2020 Návody
10 tipů na prodloužení životnosti baterie u iPhone.
Pokud hledáte nejrůznější způsoby, jak prodloužit výdrž baterie ve vašem iPhonu, pak vám přinášíme několik jednoduchých tipů, které vám možná poradí. ... číst celé

www.macbookarna.cz - všechna práva vyhrazena
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.